ING SUMMER PARTY

gala

Kako organizirati zanimljiv ljetni završni događaj za banku s strateškim fokusom na održivost?
Okupili smo lokalne proizvođače i stručnjaka s natjecanja Bocuse d’Or na događaju koji je predstavio jelovnik jednog od najmodernijih budimpeštanskih restorana. Cijeli događaj bio je prožet konceptom „Od farme do stola“, kroz koji su gosti upoznati s domaćim sastojcima putem sezonskih jela, sira, ulja od bučinih sjemenki te degustacije sezonskog voća i povrća.

 

  • Client: ING Bank
  • Office: Mađarska
  • Format: Gala
contact us
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ukoliko onemogućite ovaj kolačić, mi nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.

3rd Party Cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.